Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Performance, Modification, and Maintenance Forums - for generation specific discussions > MKIII Supra

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2005, 05:24 AM   #1
drifteroops
Stock
 
Join Date: Dec 2005
Location: Orange, CA
Posts: 8
drifteroops is on a distinguished road
Question need help!! no boost..

hey my best friend just gave me his MKIII but i have no boost.. i know he got a rebuild turbine and had it checked out by turbo city and it works fine. i think its a vacuum problem but not %100 sure.. at first i though it was the acuator but i remembered the tested that too. i checked all the vacuum lines there all in tight and there not crossed or anything. so please if you have any idea or advice please help me!! thanks
drifteroops is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2005, 06:02 AM   #2
suprra_girl
7M POWAH! ;)
 
suprra_girl's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 2,312
suprra_girl has a spectacular aura aboutsuprra_girl has a spectacular aura about
Default

when you (attempt to) boost do you hear a loud air gushing sound coming from the engine bay?

how does it idle

have you checked your diagnostic codes?
__________________
Please use the forum to ask your questions as they will get replied to much faster than pming me

Pics of my build.

"Good girls are just bad girls that don't get caught"

Do a diagnostic first!
suprra_girl is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2005, 06:18 AM   #3
drifteroops
Stock
 
Join Date: Dec 2005
Location: Orange, CA
Posts: 8
drifteroops is on a distinguished road
Default

the only thing i hear is kinda like a very faint whistle but its so faint u can barley hear it.. the boost registers that its boosting just above +0 PSI i am guessing .3 pounds.. it idles fine it sounds fine just no boost and i have not checked the codes yet.. i just got the car 2 days ago from a friend who moved back to japan..

Last edited by drifteroops; 12-31-2005 at 07:04 AM.
drifteroops is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
low boost psi, wtf supradad86_5 MKIII Supra 4 02-09-2014 02:05 AM
wont hold boost Supraman MKIII Supra 12 04-19-2007 04:52 AM
issue w/ boost spikes? i think? NOTORIOUS VR Non-Generation Specific Questions 17 01-17-2007 08:35 PM
installing manual boost controller 1989?? hamburgler MKIII Supra 4 07-13-2005 12:55 PM
No boost in neutral but boost in gear! edgardo MKIII Supra 5 10-09-2004 04:01 AM


All times are GMT. The time now is 11:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87