Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Performance, Modification, and Maintenance Forums - for generation specific discussions > MKIII Supra

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2011, 09:49 PM   #1
g_rizzo
Stock
 
Join Date: Mar 2011
Location: Canada
Posts: 6
g_rizzo is on a distinguished road
Default Driveability Issue

I have a 1990 Turbo A/T, at 60kph at 1600-1700rpm with a steady throttle the rpms will drop down to about 1000 and then will pick back up. The car will not stall but will do this untill I speeed up or down, also will only happen when up to temp. I have checked and replaced vacume lines on it. Any suggestions?
g_rizzo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vacuum lock issue? supraluver4life MKIII Supra 8 08-07-2010 11:54 PM
94 Supra TT with idling and lost of power issue bayatt MKIV Supra 4 03-12-2010 01:29 PM
Wrist pin issue -- Was: Ris pen issue KeelanWiese MKIII Supra 3 02-13-2010 07:38 PM
Rough Idle Issue suprajim MKIII Supra 9 12-19-2009 10:35 PM
Engine Run-on Issue gottadiesel MKIII Supra 1 04-02-2009 08:26 AM


All times are GMT. The time now is 07:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86