Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Supra Specific > Car Audio and Alarms

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2011, 11:40 PM   #11
jtown125
Intake
 
Join Date: Apr 2010
Location: Tennessee
Posts: 40
jtown125 is on a distinguished road
Default

Most of that I answered by editing my last post. 15 v at power to amp.
0 ohms at ground. and 14 v at remote wire...amp setup is good. and yes the default settings for the sub were setup...i checked.
__________________
89 mkIII turbo supra stick black w/ maroon interior!!!
jtown125 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2011, 11:45 PM   #12
cre

Toyota
Racing
Development
 
cre's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,036
cre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by jtown125 View Post
(sub will only hit when radio is on, NOT CD, AUX, and etc...)
Wait.... what? Are you saying the subs do work part of the time? If the remote/signal line is a gnd input try grounding it to the chassis and see if it functions continuously; And, if it's a positive signal then try connecting it to a full time positive signal.

Post the make and models of what you're running (dammit)...



EDIT: Oh, and the speaker going in and out is more likely bad wiring. If you're using the stock wires for the regular speakers there may be a break in the section which crosses from door to chassis.

You're not using any of the stock wiring for the amp and subs, are you?
__________________
If something breaks or you need to contact a member of the administration please post HERE. Unless it's a private or administration matter please post it on the forum. It benefits no one else if car related questions aren't posted for future users and takes away from the time I'm able to spend helping on the rest of the forum.

If you're so inclined I'm always more than happy to accept tips via PayPal.
Tip Jar --->
cre is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2011, 11:54 PM   #13
jtown125
Intake
 
Join Date: Apr 2010
Location: Tennessee
Posts: 40
jtown125 is on a distinguished road
Default

None of the stock wiring touches the amp or sub wiring. The cd player had a harness kit put into it to plug up to stock harness (remote wire is ran into the kit between the cd player and stock harnesses)

And the sub doesn't hit at all, I have it set up to where it will only hit when the radio is turned on (when the antenna gets power, the antenna doesn't come up with the cd setting or any aux setting)

(make and model in sig)
__________________
89 mkIII turbo supra stick black w/ maroon interior!!!
jtown125 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 12:14 AM   #14
cre

Toyota
Racing
Development
 
cre's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,036
cre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by jtown125 View Post
(make and model in sig)

That's a joke right?

Make and model of the stereo and amp............?
__________________
If something breaks or you need to contact a member of the administration please post HERE. Unless it's a private or administration matter please post it on the forum. It benefits no one else if car related questions aren't posted for future users and takes away from the time I'm able to spend helping on the rest of the forum.

If you're so inclined I'm always more than happy to accept tips via PayPal.
Tip Jar --->
cre is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 12:24 AM   #15
jtown125
Intake
 
Join Date: Apr 2010
Location: Tennessee
Posts: 40
jtown125 is on a distinguished road
Default

lol

panasonic cq c9901u head unit
and a legacy predator 1000 watt amp
and a boss diablo 800 watt sub 10"
__________________
89 mkIII turbo supra stick black w/ maroon interior!!!
jtown125 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2011, 09:07 PM   #16
cre

Toyota
Racing
Development
 
cre's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,036
cre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond repute
Default

Hey, been busy and haven't been able to look up anything on those components yet. Had any luck? If you've got a small radio with RCA inputs I suppose you could try running the sub wires to that to see if it's getting a signal. Have you tried new cables? Have you checked the gain and crossover settings on the amp? Have you checked any fuses in the amp?
__________________
If something breaks or you need to contact a member of the administration please post HERE. Unless it's a private or administration matter please post it on the forum. It benefits no one else if car related questions aren't posted for future users and takes away from the time I'm able to spend helping on the rest of the forum.

If you're so inclined I'm always more than happy to accept tips via PayPal.
Tip Jar --->
cre is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2011, 09:26 PM   #17
jtown125
Intake
 
Join Date: Apr 2010
Location: Tennessee
Posts: 40
jtown125 is on a distinguished road
Default

hey cre (two months later lol...)

so i hooked the remote wire up to the ground wire coming from the stock harness...and it worked. depending on what system you had in the car depended on whether you had a positive or neg remote wire.
__________________
89 mkIII turbo supra stick black w/ maroon interior!!!
jtown125 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2011, 05:51 PM   #18
cre

Toyota
Racing
Development
 
cre's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,036
cre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond repute
Default

Gee.... I thought I covered that... somewhere like post #12.... must have been imagining it.

Glad you got it figured out... 2 month long problems usually involve me pawning the problem off onto someone else while I just stand by and "supervise".
__________________
If something breaks or you need to contact a member of the administration please post HERE. Unless it's a private or administration matter please post it on the forum. It benefits no one else if car related questions aren't posted for future users and takes away from the time I'm able to spend helping on the rest of the forum.

If you're so inclined I'm always more than happy to accept tips via PayPal.
Tip Jar --->
cre is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can you make these work with a 1jz swap..? JZA70dood Non-Generation Specific Questions 0 08-12-2009 03:17 PM
Headlights only work on High Beam - is it a fuse? t4yl0r10 Non-Generation Specific Questions 8 01-18-2008 03:56 PM
N20 and HeAd WoRk Supra_87_mk3 Non-Generation Specific Questions 4 05-25-2007 02:09 PM
Dash lights Don't Work supra67 Non-Generation Specific Questions 4 09-05-2006 03:58 AM
Dash lights Don't Work!! supra67 MKIII Supra 0 08-10-2006 12:11 AM


All times are GMT. The time now is 08:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86