Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > General Discussions > Non-Generation Specific Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2004, 05:20 PM   #1
Tichy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi, just a quick question. on the dash of my VVTI it is showing a red exclamation mark. any guesses on what it is for or what it is showing.

Thanks
Tichy
  Reply With Quote
Old 11-20-2004, 08:53 AM   #2
suprra_girl
7M POWAH! ;)
 
suprra_girl's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 2,312
suprra_girl has a spectacular aura aboutsuprra_girl has a spectacular aura about
Default

Hey welcome to the board

to be honest i have never come across that before... i shall find out for ya
what year is your supie?
__________________
Please use the forum to ask your questions as they will get replied to much faster than pming me

Pics of my build.

"Good girls are just bad girls that don't get caught"

Do a diagnostic first!
suprra_girl is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2004, 11:28 AM   #3
Jester
3" Exhaust
 
Join Date: Nov 2004
Location: Abington, PA
Posts: 66
Jester is on a distinguished road
Default

it should be in the owners manual so you can look there if you still have it
Jester is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2004, 10:01 PM   #4
Mandy
Stock
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Mandy is on a distinguished road
Default

Maybe your car is excited to see you? :blink:
Mandy is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2004, 01:06 AM   #5
suprra_girl
7M POWAH! ;)
 
suprra_girl's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 2,312
suprra_girl has a spectacular aura aboutsuprra_girl has a spectacular aura about
Default

i think i posted in another thread regarding this same thing... check your brake fluid is topped up and also your handbrake may be on one click and you don't realise it...
check these things first and i will go on futher
__________________
Please use the forum to ask your questions as they will get replied to much faster than pming me

Pics of my build.

"Good girls are just bad girls that don't get caught"

Do a diagnostic first!
suprra_girl is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2004, 06:23 PM   #6
kixx
Stock
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 6
kixx is on a distinguished road
Default

:huh: ive just bought 95 twin turbo lots of mods very fast and mine too shows an exclamation mark when i go over a hundred mph ( on the track) dont know what causes it but i can tell you that it is a warning that your car has developed some kind of fault low break fluid etc, mine then shows an engine fault light. also mine is auto and has overdrive but the overdrive light flashes after a couple of minutes driving but when it is turned off back to normal for a while anybody any ideas //????????
kixx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mark II Engine Swap Questions nightshade I MKII Supra 1 06-30-2006 05:01 PM
Mark IV Twin Turbo Engine in a Mark II ('86) snowbor444 MKII Supra 6 06-15-2005 01:39 AM


All times are GMT. The time now is 10:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86