Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Performance, Modification, and Maintenance Forums - for generation specific discussions > MKIII Supra

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2006, 07:44 AM   #1
jeepkaiser65
3" Exhaust
 
Join Date: Sep 2006
Location: san antonio Tx
Posts: 68
jeepkaiser65 is on a distinguished road
Default just got fire

well its 130 in the am here, and i pulled all the wiring in the engine bay that the p.o. had spliced and rigged togther, went through it all, and fixed it up, and reinstalled it. Made a final check on fluids and about five minutes of using some ether to convince it to start, she fired up .It was a good sound......then after the smoke cleared up from the engine compartment and tail pipe, I found a few small lube oil, and coolant leaks that needed some attn. It did get hot real quick though which worries me, but im going to replace the cap, and thermo. tommorrow, and that should be it. small tapping noise is annoying so it looks like im gonna be setting valves, and checking lifters also later today. Hopefully the coolant issue is solved by just that, the old oil was good texture and density. When I split the old filter assy it didnt have anything out of the norm for an old filter. Thanx 2 all
jeepkaiser65 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2006, 08:02 AM   #2
suprra_girl
7M POWAH! ;)
 
suprra_girl's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 2,312
suprra_girl has a spectacular aura aboutsuprra_girl has a spectacular aura about
Default

awesome stuff
i can't wait for that day for me hehe
__________________
Please use the forum to ask your questions as they will get replied to much faster than pming me

Pics of my build.

"Good girls are just bad girls that don't get caught"

Do a diagnostic first!
suprra_girl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No fire no start...! lil help please 94GT47Widebody MKIV Supra 32 09-03-2009 04:20 PM
Loss of power and electrical fire mister MKIII Supra 0 12-16-2008 10:17 PM
Fire hattrick Non-Generation Specific Questions 1 03-18-2008 01:59 PM
my 1995 supra engine wont fire gkhawk Non-Generation Specific Questions 6 08-25-2006 10:58 PM
back fire intense 7MGTE MKIII Supra 3 09-26-2005 06:37 PM


All times are GMT. The time now is 02:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86