Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Performance, Modification, and Maintenance Forums - for generation specific discussions > MKIII Supra

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-26-2015, 11:59 PM   #1
kjlemcke
Stock
 
Join Date: Jul 2009
Location: omaha
Posts: 1
kjlemcke is on a distinguished road
Default Only 3 psi of boost

Ok car was sitting for 5 years. There is no boost leak and I replaced all plugs and all vaccum hoses. Timing is on and I am hardly getting any boost at WOT. Can't really hear the turbo spool either. Car goes over 3k rpms and I can cruise at 80 but it takes forever to get there. Any suggestions would help. Been trying to figure this out for a while.
kjlemcke is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2015, 09:39 PM   #2
S-mk3-B
3" Exhaust
 
S-mk3-B's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: San Francisco
Posts: 72
S-mk3-B is on a distinguished road
Default

So first off are you determining the 3psi reading from the stock gauge, or an aftermarket one? So it looks like you checked all the basic diagnostics as leaks and vacuum hoses, you didn't mention it but double check your intercooler piping too, b/c that can add to your problem. And if all that checks out then I would probably suggest inspecting your exhaust pipings, cause if it's clogged/backed up at all then that could create back pressure. And after that it just might be a bad wastegate and etc... Hope this helps!
__________________
1989 Toyota Supra Turbo w/ Targa Top
White Exterior-Blue Interior
3" Blitz Catback Exhaust System
BIC Divorced Downpipe, Straight Pipe
Megan Track Coilovers
Apexi BOV, Turbo Timer, and Intake
Lexus Projector Fogs
Bride Low Max Replica

Last edited by S-mk3-B; 09-15-2015 at 09:43 PM.
S-mk3-B is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
boost controller ?'s sassan MKIII Supra 3 01-28-2012 06:37 AM
1jzgte no boost???????????????? MAP sensor? You have one? AlexSchuSupra MKIII Supra 3 06-17-2010 09:10 PM
issue w/ boost spikes? i think? NOTORIOUS VR Non-Generation Specific Questions 17 01-17-2007 08:35 PM
installing manual boost controller 1989?? hamburgler MKIII Supra 4 07-13-2005 01:55 PM
No boost in neutral but boost in gear! edgardo MKIII Supra 5 10-09-2004 05:01 AM


All times are GMT. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86