Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Performance, Modification, and Maintenance Forums - for generation specific discussions > MKIII Supra

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2010, 02:39 PM   #1
Cyto
3" Exhaust
 
Cyto's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: USA
Posts: 103
Cyto is on a distinguished road
Default Boosting, missing, and crap.

Aight, well here's what happened. I changed the fuel filter, and oil, and when I was under the car i saw that the replacement actuator wasn't connected to the wastegate flange, on the turbo. So i got a clip, and made sure it stayed. Now that the turbo is spooling right, the rest of the system is all like grr and ahhhh and glug glug and yeah.

I think it's the valves being out of line, because I will bet my car that the guy who did the head work forgot to align the valves. It's twin cam, so I'd have to go through the timing belt.

Are there any tutorials or walk-through of this procedure. I don't want to mess up, and lose my baby..
__________________
Proud owner of a 1988 Toyota Supra Turbo, 105k Miles, and great condition.

I might have to sell it to help pay for school so here's the link.

http://www.toyota-supra.info/forums/...html#post72357
Cyto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86