Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 57
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: 2genfun
Forum: MKIII Supra 04-12-2012, 03:28 PM
Replies: 3
Views: 2,109
Posted By 2genfun
ok cool and wiring is pretty simple?

ok cool and wiring is pretty simple?
Forum: MKIII Supra 04-12-2012, 03:11 PM
Replies: 3
Views: 2,109
Posted By 2genfun
msd tach adapter for ge-gte?

anybody using the msd tach adapter? i would like to know if they actually work and are accurate?
Forum: MKIII Supra 04-11-2012, 03:53 AM
Replies: 2
Views: 1,005
Posted By 2genfun
efi fuse keeps popping?

so my 88 turbo has been running very well and all i have done today was swap some 550cc and new clips in...now anytime i hit over 50% throttle the efi fuse keeps blowing up on me. i can swap a new...
Forum: Parts Wanted 04-05-2012, 08:47 PM
Replies: 1
Views: 1,417
Posted By 2genfun
7mgte wiring harness

im in search of a very good condition wiring harness for a 88 turbo with manual trans. mine is a lil beat up, spliced here and there. pm if anybody has one please!
Forum: MKIII Supra 04-04-2012, 05:41 AM
Replies: 7
Views: 1,949
Posted By 2genfun
i have a bcc

i have a bcc
Forum: MKIII Supra 04-04-2012, 12:29 AM
Replies: 7
Views: 1,949
Posted By 2genfun
greddy fcd/bcc

um quick question...since the directions i got for my bcc were in japanese, anybody know where to find the wiring schematic for a 7mgte?
Forum: MKIII Supra 04-01-2012, 12:29 AM
Replies: 2
Views: 802
Posted By 2genfun
so upon further and more in depth study...my car...

so upon further and more in depth study...my car is just lean...under boost it stays about 14.?:1 and just wont accelerate
Forum: MKIII Supra 03-30-2012, 08:17 PM
Replies: 2
Views: 802
Posted By 2genfun
help please!

so i finally swapped my 7mge for my fully built 7mgte, godspeed intercooler kit and walbro fuel pump are basically the only non engine aftermarket things added on so far...at wot my wideband says...
Forum: MKIII FAQ 02-16-2012, 04:09 AM
Replies: 11
Views: 3,792
Posted By 2genfun
Lexus AFM

quick question...my turbo mk3 was running fine, completely stock. i put a lexus afm on it and now it breaks up while driving normal, and seems to have a hard time idling.
Forum: MKIII Supra 01-05-2012, 05:27 AM
Replies: 6
Views: 851
Posted By 2genfun
figured it out...but now i only have one code......

figured it out...but now i only have one code... 11. and the check engine light goes on and off while driving. every once in a while the car bucks like its trying to die while accelerating...hmmmm
Forum: MKIII Supra 01-04-2012, 03:19 PM
Replies: 6
Views: 851
Posted By 2genfun
ground the ecu where? theres only connectors to...

ground the ecu where? theres only connectors to plug in and then screw it into the brackets?
Forum: MKIII Supra 01-04-2012, 01:01 AM
Replies: 6
Views: 851
Posted By 2genfun
na to turbo question(s)? lol

so i put a 7mgte motor in my car it runs and i can drive it but i have some issues.
1. no tach- i think i figured it out to be missmatched wire at the cps
2. engine break up maybe about 4k rpm (not...
Forum: Parts Wanted 09-21-2011, 01:12 AM
Replies: 0
Views: 847
Posted By 2genfun
in need of a 7mgte wiring harness

got my car all done now all im waiting on is a engine wiring harness. i have the computer. pm asap please!
Forum: MKIII Supra 07-13-2011, 12:33 AM
Replies: 0
Views: 894
Posted By 2genfun
7mgte rebuild question/help

the union flange for the oil pump that screws into the block and the oil pump line flange is what im talking about. the union itself threads fine onto the oil pump side but when screwing it into the...
Forum: MKIII Supra 03-27-2011, 11:38 PM
Replies: 9
Views: 1,606
Posted By 2genfun
so only misses when warm, hmmmm..........so off...

so only misses when warm, hmmmm..........so off idle it runs fine (basically above 1000rpm) so when it tries to idle it misses. recheck vac lines or sensor going bad, tps, cps, maf...does it smell...
Forum: MKIII Supra 03-27-2011, 10:06 PM
Replies: 12
Views: 5,888
Posted By 2genfun
i replaced mine and didnt really notice much of a...

i replaced mine and didnt really notice much of a difference. the biggest improvement i got was replacing the rack bushings.
Forum: MKIII Supra 03-27-2011, 10:03 PM
Replies: 9
Views: 1,606
Posted By 2genfun
check the plugs...worn out?

check the plugs...worn out?
Forum: MKIII Supra 03-27-2011, 10:00 PM
Replies: 3
Views: 1,502
Posted By 2genfun
did u bleed it correctly? lock to lock on the...

did u bleed it correctly? lock to lock on the steering wheel 10x with tires in the air then with a slight load??
Forum: MKIII Supra 03-10-2011, 11:49 PM
Replies: 6
Views: 4,398
Posted By 2genfun
so finally got a second to check the codes....and...

so finally got a second to check the codes....and i got none. it blinks quickly non stop. but still runs like its lacking power. now what smart people??? oh and yes the idle valve makes ticka ticka...
Forum: MKIII Supra 03-10-2011, 03:59 PM
Replies: 7
Views: 3,614
Posted By 2genfun
clutch flywheel and pressure plate are different...

clutch flywheel and pressure plate are different and not to mention clutch bolts are different. i dont know how much the w58 will handle but ill let you know if it holds a fully built 7mgte at about...
Forum: MKIII Supra 03-10-2011, 03:24 PM
Replies: 6
Views: 4,398
Posted By 2genfun
lol all good. had the jumper in. #1 was at tdc....

lol all good. had the jumper in. #1 was at tdc. havent checked for codes yet. And no i havent tested the isc valve because i dont know what that is.
Forum: MKIII Supra 03-10-2011, 03:23 AM
Replies: 6
Views: 4,398
Posted By 2genfun
7mge running poorly...suggestions?

so here the story...i blew a head gasket, sent the head out and got it resurfaced and checked for cracks. the heads good. put it all back together and i guess the distributor was off a tooth....
Forum: Exterior , Interior, and Detailing 08-15-2010, 04:39 PM
Replies: 1
Views: 1,501
Posted By 2genfun
hid headlights

does anybody have them? what brand are you using? I would like to put some on my 88 but not sure which to get...
Forum: MKIII Supra 07-02-2010, 02:39 PM
Replies: 1
Views: 1,198
Posted By 2genfun
HID on my mk3/help please

so i just installed my hid's and i have a problem...no fog lights, no blue high beam indicator on the dash, and my running lights are brighter than my hid's. can somebody shed some light on this?? no...
Forum: MKIII Supra 06-30-2010, 03:54 AM
Replies: 8
Views: 2,300
Posted By 2genfun
i just got the same problem...i think its got...

i just got the same problem...i think its got something to do with the full curcuit not being connected. im gonna work on it tomorrow at work and ill see what i can discover
Showing results 1 to 25 of 57

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86