View Single Post
Old 01-15-2010, 01:00 AM   #6
cre

Toyota
Racing
Development
 
cre's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 5,036
cre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond reputecre has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by 916MKIIIx2 View Post
If you run the vacuum hose correctly the air flow sensor will pick up the air flow changes and there should be no stutter from the engine when letting off the gas from hard accel, learned from doing it wrong the first time ;p
WTF? You've just DUMPED a large quantity of air. The 7M doesn't use any sort of meter which can see this loss... thus many people experience problems. And vacuum has nothing to do with it at all... Interestingly some people just see heavy richness and some occasional backfiring (postignition). If you have a fuel controller this can usually be compensated for.
__________________
If something breaks or you need to contact a member of the administration please post HERE. Unless it's a private or administration matter please post it on the forum. It benefits no one else if car related questions aren't posted for future users and takes away from the time I'm able to spend helping on the rest of the forum.

If you're so inclined I'm always more than happy to accept tips via PayPal.
Tip Jar --->
cre is offline   Reply With Quote