Home / Toyota Supra Forums

Go Back   Toyota Supra Forums! Join the Supra forum! > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 1989toyotasupraandpickup
Forum: MKIII Supra 10-02-2012, 06:46 PM
Replies: 21
Views: 3,950
Here is the bin file forgot to add that to the...

Here is the bin file forgot to add that to the zip file i gave you. sorry
Forum: MKIII Supra 10-02-2012, 12:13 AM
Replies: 21
Views: 3,950
ok i think i got it. take a look and make sure...

ok i think i got it. take a look and make sure that i have the right files. they seem to work good. the log has 2 sessions. the first one is the driving no boost and the other is the one under boost....
Forum: MKIII Supra 10-01-2012, 09:08 PM
Replies: 21
Views: 3,950
CRE. It will not let me load up the file for you....

CRE. It will not let me load up the file for you. i was going to attach the log file but it says invalid. can i send the file to you?
Forum: MKIII Supra 09-28-2012, 08:59 PM
Replies: 21
Views: 3,950
Thank you cre for that link. it really helped me...

Thank you cre for that link. it really helped me out and everyday i am learning something new about the system. im not perfect at it but at least im trying and i have people on here that will help me...
Forum: MKIII Supra 09-28-2012, 02:50 AM
Replies: 21
Views: 3,950
How exactly do you disable ptt and wot tracking....

How exactly do you disable ptt and wot tracking. I set the idle tps to 0 and the cruise tps to zero under the ptt menu. then i went to the wot menu and put the mintps value to 0. Plugged the oxygen...
Forum: MKIII Supra 09-15-2012, 07:27 PM
Replies: 21
Views: 3,950
I did not have this problem before I installed...

I did not have this problem before I installed the maft pro. There were also no trouble codes before. Now I have code 24 the air temp sensor. Um when the problem happens sometimes I get code 34 boost...
Forum: MKIII Supra 09-15-2012, 02:19 AM
Replies: 21
Views: 3,950
Sorry cre really cant get a bin or datalog right...

Sorry cre really cant get a bin or datalog right now. the computer that hooks to the maft pro quick working at the moment. i have been messing with a few things and got it to idle at 14.7 afr and it...
Forum: MKIII Supra 09-12-2012, 03:17 AM
Replies: 21
Views: 3,950
Hey Cre sorry for not getting back to you. i have...

Hey Cre sorry for not getting back to you. i have been out of town for a few days so i did not mess with the car. i am new to the maft pro and i know it is a challenge and i would like to know more...
Forum: MKIII Supra 09-03-2012, 10:18 PM
Replies: 21
Views: 3,950
i downloaded the quick setup guide for the maft...

i downloaded the quick setup guide for the maft pro 4.40. I also downloaded the recent manual 5x or something like that. the car does run good but when i press the accelerator quick and let go the...
Forum: MKIII Supra 09-02-2012, 04:32 AM
Replies: 21
Views: 3,950
i forgot to mention that i am running full speed...

i forgot to mention that i am running full speed density
Forum: MKIII Supra 09-02-2012, 02:22 AM
Replies: 21
Views: 3,950
Maft pro running problems

Hello everone. i recently installed the maft translator pro and got the car running. the manual states to connect the white wire to the igt and it would not run kept getting a code for igf. i...
Forum: MKIII Supra 06-18-2012, 07:59 PM
Replies: 0
Views: 1,157
Thumbs up Testing the 7mgte kvafm

"To properly test the 7mgte AFM, one needs an oscilloscope. I suppose thats why Toyota didn't publish the test procedures in the TSRM. I took my car to a local shop where they hooked up an...
Forum: MKIII Supra 06-18-2012, 07:33 PM
Replies: 7
Views: 2,357
hey cre this is what i found on the kvafm. "To...

hey cre this is what i found on the kvafm. "To properly test the 7mgte AFM, one needs an oscilloscope. I suppose thats why Toyota didn't publish the test procedures in the TSRM. I took my car to a...
Forum: MKIII Supra 06-16-2012, 10:15 PM
Replies: 7
Views: 2,357
the wideband is an AEM 30-4100 gauge-type UEGO...

the wideband is an AEM 30-4100 gauge-type UEGO controller with the bosch LSU3.2 sensor. I believe i have to remove it to calibrate it to see if it bad or just slow. i can hook the sensor into the...
Forum: MKIII Supra 06-16-2012, 09:31 AM
Replies: 7
Views: 2,357
Ya i didn't want to start a new thread but no one...

Ya i didn't want to start a new thread but no one was chiming in quick enough on the other one. I thank you for chiming in and helping when i need it. Your very knowledgeable on the supra. The...
Forum: MKIII Supra 06-16-2012, 03:28 AM
Replies: 7
Views: 2,357
Running rich 12afr

Hello all and hope someone can help me. I own a 1989 toyota supra turbo and the car is idling very rich. its weird because when im cruising the a/f ratio goes to 17+ until i press the throttle down....
Forum: MKIII Supra 06-14-2012, 10:45 PM
Replies: 17
Views: 2,348
here is a video of my diag. ...

here is a video of my diag. http://www.youtube.com/watch?v=3pYrfDnYew4&feature=youtu.be
Forum: MKIII Supra 06-14-2012, 06:06 AM
Replies: 17
Views: 2,348
well the car is running. not rich as it was...

well the car is running. not rich as it was before. now when i pulled into the driveway yesterday the afr gauge read 17+ until the 3 lines indicated it was over 18. Unplugged the oxygen sensor and no...
Forum: MKIII Supra 06-08-2012, 06:53 PM
Replies: 17
Views: 2,348
I thank all of you for the help and knowledge you...

I thank all of you for the help and knowledge you are giving me. you dont know how much this helps me narrow things down. i did not clean the afm at all. i know how delicate that sensor is to certain...
Forum: MKIII Supra 06-08-2012, 07:16 AM
Replies: 17
Views: 2,348
well got the car running today. when i started...

well got the car running today. when i started the car it ran really lean. 17.5 on the afr gauge. and at idle. just stays there and when i push the throttle it goes to like 15 or so. I bled the...
Forum: MKIII Supra 06-07-2012, 07:59 AM
Replies: 17
Views: 2,348
ya thats what i was wondering. it could be that...

ya thats what i was wondering. it could be that broken wire to the oxygen sensor. the tps sensor is within spec that the manual gives. ecu temp sensor is brand new and test out ok. it has to be the...
Forum: MKIII Supra 06-07-2012, 04:25 AM
Replies: 17
Views: 2,348
its running rich on idle. before the i replaced...

its running rich on idle. before the i replaced the manifold gaskets at idle the car would run at 14.7 on the afr gauge. now that i put it back together i find that the car idles at around 12.5 or...
Forum: MKIII Supra 06-06-2012, 04:37 AM
Replies: 17
Views: 2,348
thanks cre. what would cause the car to run rich?

thanks cre. what would cause the car to run rich?
Forum: MKIII Supra 06-05-2012, 03:27 AM
Replies: 17
Views: 2,348
thats the thing i dont want to pay for something...

thats the thing i dont want to pay for something i dont need. im going to run it how it is. it runs ok just runs rich but that may be because i had the battery disconnected for a few days. only had...
Forum: MKIII Supra 06-04-2012, 11:27 PM
Replies: 17
Views: 2,348
Anyone??????

Anyone??????
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

1986



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86